Πληρωμή & Αποστολές

ΠΛΗΡΩΜΗ

ΕΛΛΑΔΑ
Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις για τα έξοδα πληρωμής:
Αντικαταβολή– 2,50€
Πληρωμή στον Courier με την παράδοση της παραγγελίας, χωρίς πιστωτική κάρτα.
PayPal– 0.00€
Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας paypal.
Πιστωτική Κάρτα– 0.00€
Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
Τραπεζική Κατάθεση– 0.00€
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN: GR71 0171 6390 006639150930718                 Αρ. Λογαριασμού: 6639150930718

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεση με email στο info@arcusbags.gr

(!) Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί email (info@arcusbags.gr). Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στον συντομότερο  δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή θα είναι Δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 40 Ευρώ. Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 40 Ευρώ θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 2 Ευρώ εντός Αττικής και 3 Ευρώ σε Πόλεις εκτός Αττικής. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάστασης (λόγω μεγέθους ή  χρώματος κλπ.) η πρώτη επιστροφή είναι εντελώς Δωρεάν με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier που θα έρθει να παραλάβει από το χώρο σας.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ACS courier» και «ICC courier» για αποστολές εντός Ν. Αττικής.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας.
Σε περίπτωση έλλειψης, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Eκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ενός Αττικής 1-2 εργάσιμες ημέρες και 3-7 εργάσιμες για επαρχιακές πόλεις και νησιά.
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.